POLÈMICA

Compromís denuncia la inacció del govern de Muro per a aconseguir les ajudes pel temporal

El alcalde de la localitat, Gabriel Tomás, sosté que els decrets aprovats no permetien acollir-se

viernes, 11 de octubre de 2019

Un bomber en un local inundat en les plujes de setembre a Muro

Polèmica a Muro al voltant de la solicitut d'ajudes pels danys del temporal. Compromís denuncia la inacció del govern de Muro per a aconseguir les ajudes pel temporal de setembre i l' alcalde sosté que les decrets aprovats no permetien acollir-se.

Segons ha explica Gabriel Tomás, alcalde de Muro l’Ajuntament Muro va traslladar al Consell poder acollir-se a les ajudes per pal·liar el danys del les pluges del 11 al 14 de setembre i va avaluar en 200.000 euros el valor del mal. El alcalde lamenta que el decret aprovat el passat divendres pel Consell, i que ampliava les ajudes a 9 municipis de El Comtat, no inclogueren a Muro. Segons Tomás es tracta d’unes ajudes tancades a zones a un determinat número de litres de pluja, 250 per dia.

El portaveu de Compromís, Vicent Molina, atribueix a no haver presentat la petició en temps i forma, tal como van fer altres poblacions de la comarca, que van ser incloses en el segon decret.

El Consell va incrementar a 13,5 milions de euros les ajudes per fer front als danys del temporal, inicialment centrades en el Baix Segura.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content