TEATRE

El barceloní Guillem Clua guanya per tercera vegada el Ciutat d'Alcoi

L'obra 'Al damunt dels nostres cants' és escollida per unanimitat entre 47 originals que s'han presentat en aquesta edició, el doble de l'any anterior - El premi està dotat amb 8.000 euros

martes, 14 de noviembre de 2017

Al damunt dels nostres cants, del barceloní Guillem Clua, ha guanyat la 43 edició del Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi i els 8.000 euros que li corresponen. L'autor guardonat ho ha estat per per unanimitat d'un jurat format per Sonia Alejo (autora i directora teatral, presidenta de l’Associació Valenciana d’Escriptors de Teatre), Salvador Bataller (professor, crític teatral i col·laborador editorial d’Edicions Bromera) i Gemma Miralles (actriu, dramaturga i directora escènica) en un acte que va tindre lloc el dissabte 11 de novembre, al Teatre Calderón.

Guillem Clua, natural de Barcelona, viu a Madrid i ja ha guanyat anteriorment el Premi Ciutat d’Alcoi: en 2002 (Invisibles) i 2004 (La pell en flames). Aquesta última es va estrenar a la Mostra de Teatre d’Alcoi en 2005 produïda per Teatres de la Generalitat Valenciana i la sala Villarroel de Barcelona. L’autor treballa també en televisió habitualment i té una prolífica trajectòria, com ell mateix ha assenyalat, a partir d’aquells primers guardons aconseguits a Alcoi.

En aquesta anualitat s'havien presentat 47 originals, de diferents procedències: 23 del País Valencià, 20 de Catalunya, 2 de Madrid, 1 d’Andalusia i 1 de les Illes Balears. La participació quasi ha duplicat la de l’any anterior. A banda d'una dotació per part de l’Ajuntament d’Alcoi de 8.000 euros, el premi inclou l’edició de l’obra en col·laboració amb l’Editorial Bromera. Resta oberta també la possibilitat d’estrenar-se a la Mostra de Teatre d’Alcoi, si la producció es materialitza.


 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content