TRAGALUZ

Entre la música i el silenci

Mastodonte presenta el seu últim álbum al Teatre Calderón – Edu Comelles reflexiona sobre el silenci a la mostra de l’IVAM CADA i per contra sona la trajectòria de la jove soprano alcoiana Tania Bou

viernes, 17 de enero de 2020
La soprano alcoiana Tania Bou.
La soprano alcoiana Tania Bou.

Mastodonte és el projecte musical liderat per Asier Etxeandia y Rico Barbaro que ha vist la llum com a àlbum i, també, en format concert. Un viatge emocional, denominat La transfiguración del Mastodonte, que sonarà amb força aquesta nit, a partir de les 21 hores, al Teatre Calderón d’Alcoi. En l’edició de hui tenim com a convidat a Asier Etxeandia que dona un aperitiu de la proposta musical per a aquest divendres.

Trencar el silenci és un treball d’Edu Comelles que es pot sentir i escoltar a la tercera planta de l’IVAM CADA Alcoi. És el resultat de la investigació i el treball que va desenvolupar els darrers mesos de 2019 gràcies a un dels Premis Llançadora, impulsats pel Consell de Cultura, amb que va ser beneficiari. L’autor explica en que consisteix Trencar el silenci i convida a submergir-se en aquesta proposta, que reflexiona sobre el silenci, que es pot vorer fins al 22 de març a l’IVAM CADA Alcoi.

I, per acabar, coneixem la trajectòria de la jove soprano alcoiana Tania Bou i en quines propostes està treballant, així com la seua trajectòria, el seu debut en l'òpera, els seus estudis, la seua vessant com a professora de cant o la tradició familiar, entre altres aspectes.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content