LA DEGOLLA

La Degollà visita Morella

El grup de Dolçainers i Tabaleters "La Degollà" dins de les activitats del seu 25 aniversari ha visitat Morella per a oferir un concert en el convent de Sant Francesc

miércoles, 16 de julio de 2014

La Degollà complix 25 anys. I per a esta efemèride ha preparat un gran numero d'activitats entre les que es troba la gravació d'un CD amb les seues millors interpretacions, un concert en el Teatre Calderó i diferents actuacions i visites. Com la d´aquest cap de setmana amb la visita a la ciutat de Morella.

Després d'arribar divendres a la nit, dissabte començarem la visita amb la rebuda per part de l'alcalde que els mostrà el sensacional ajuntament de la vila. Coneguéren també el Museu del Sexenni i muntaren fins a la part més alta del castell per aprendre part del patrimoni cultural i que es manté viu pels carrers de Morella.

A la vesprada va estar la posada en escena, primer amb una cercavila i després amb un concert que va causar sensació amb un poble poc acostumat a sentir la dolçaina fora dels estils tradicionals. Música festera i composada per a escenari va encantar al nombrós públic assistent al convent de Sant Francesc, que els va fer repetir la coneguda marxa mora Xavier el Coixo.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content