GESTIÓ MUNICIPAL

Muro remunicipalitzará la gestió de l'aigua

El consens programàtic al qual han arribat els regidors no adscrits, del Partit Popular i de Ciutadans, contempla reprendre la gestió pública del servei i centralitzar-ho a una nau de nova adquisició

viernes, 12 de julio de 2019

Muro

El govern municipal de Muro preveu la remunicipalització de l’aigua i proyecta l’adecuació d’una nau on centralizar la gestió.
El consens programàtic al qual han arribat els 2 edils no adscrits, (abans d’Esquerra Unida) amb els 4 del Partit Popular i el de Ciutadans, contempla reprendre la gestió pública del servei d'aigua.

Enrique Pascual, Regidor de Serveis Públics, ha explicat a Radio Alcoy que caducada la concessió i les dues pròrrogues premeses a l'adjudicataria Tecvasa, el pas intermedi abans, de la remunicialització és l'aprovació d'una licitació curta.


La gestió d'aigua va ser adjudicada per 5 anys l'agost de 2013 a la Societat Anònima Tecnicas Valenciana del Agua. Una vegada re municipalitzat el servei la idea de l'Ajuntament és centralitzar els Serveis Municipals i Gestió de l'Aigua a una nau que preveu adquirir o construir en la localitat.

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content