Misteri

miércoles, 18 de febrero de 2015
PACO MORRIÓ
PACO MORRIÓ

Paco Morrió és periodista, responsable de la web gastronòmica 'Al gusto de Paco'.

La Columna - (miércoles, 18 de febrero de 2015)

Cargando...
Descarga audio: pulsa aquí

Sóc amant de Milenio 3 programa que s’emet en esta mateixa emisora. Tant com la seua versió televisiva Cuarto Milenio. Fets sobrenaturals, ciències ocultes i misteris sense resoltre se succeixen en un programa presentat per l’intrigant Iker Jiménez.

Estic per enviar-li un correu contant-li un extrany cas que s’ha produit al terme municipal de Penàguila. En mig d’una planicie de terres de cultiu han aparegut  forats cilíndrics junt a estaques i pedres de colors fluorecents. Serà algún capritx de la Natura inexplicable, será algún al.lienígena que visita la comarca o les restes d’un ritual satànic? 

Veïns de Penàguila, Benilloba i Benifallim creuen que més be son prospeccions per alçar una planta interprovincial de grans dimensions de tractaments de fangs de depuradora. Son tot indicis. Els alcaldes dels pobles que es vorien afectats neguen la major. Contesten que desconeixen el projecte. No saben qui i per que. Que estrany tot. No pensen? Tot un misteri.

Així que ja ho saben, si veuen llums extranyes en la nit. Si apareixen als seus camps figures geomètriques, pedres fluorescent, o senten sicofonies entre oliveres. Graven amb els mòbils i contacten amb mi. Tota la documentació la remetre a Iker Jimenez per que alguna cosa es mou a la comarca, alguna cosa que fa olor a podrit, com diría Hamlet.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content